У Запорізькій області ЗСУ знищили військові бази росіян

У Запорізькій області ЗСУ знищили військові бази росіян.

У Запорізькій області ЗСУ знищили військові бази росіян. Ілюстративне фото: slovoidilo.ua

Події
24 вересня 2022 16:10

Збройні сили України розбили військові бази росіян на Запорізькому напрямку – у трьох районах зосередження особового складу супротивника.

Як повідомили у Генштабі ЗСУ, втрати російських військових становлять до 110 осіб загиблими та понад 120 пораненими.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки противника в районах населених пунктів Спірне, Соледар, Бахмутське, Одрадівка, Курдюмівка, Зайцеве, Майорськ, Кам’янка, Авдіївка та Опитне.

За добу, для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони завдала 10 ударів. Підтверджено ураження 6 районів зосередження живої сили і військової техніки противника та 4 позицій зенітних ракетних комплексів.

Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони знищили вертоліт ворога.

Нагадаємо, що вночі 24 вересня російська армія нанесла п'ять ракетних ударів по Запоріжжю. Відомо, що одна ворожа ракета влучила в житловий сектор обласного центру та викликала пожежу в багатоповерховому будинку. Є загибла та дев'ять поранених.

Також раніше ми писали, що сили протиповітряної оборони вночі 24 вересня збили одну російську ракету над Запоріжжям. На щастя, уламки ворожого снаряда впали поза містом, постраждалих немає. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах