У Запорізькій області виявили понад 20 ймовірних коригувальників ворожого вогню

У Запорізькій області виявили понад 20 ймовірних коригувальників ворожого вогню.

У Запорізькій області виявили понад 20 ймовірних коригувальників ворожого вогню. Ілюстративне фото: pl.npu.gov.ua

Події
17 вересня 2022 16:40

У Запорізькій області правоохоронці встановили понад 20 осіб, які можуть співпрацювати з окупаційними військами Російської Федерації.

Так, поліцейські Запоріжжя провели відпрацювання села Приморське Василівського району, де і встановили колаборантів. Про це повідомляє пресслужба МВС.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- У результаті комплексних заходів встановлено 21 особу, що можуть співпрацювати з окупаційними військами або бути коригувальниками вогню, – розповіли в Міністерстві внутрішніх справ України.

Також зазначається, що на території одного із домоволодінь поліцейські виявили та вилучили 56 кущів канабісу з ознаками культивації, внаслідок чого відкрили кримінальне провадження за посів або вирощування снотворного маку чи конопель.

Крім того, на одному з блокпостів Степногірська у громадян вилучили наркотичні речовини, а також мобільні телефони, які значилися як викрадені.

- Викрито місцеву мешканку, яка налагодила продаж контрафактних цигарок та алкоголю. Складено адмінматеріали за порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами та за порушення порядку провадження господарської діяльності, – розповіли у МВС.  

За підсумками відпрацювання поліцейські перевірили близько 790 осіб та 22 авто. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах