Закрив у коробці і викинув: у Запоріжжі господар викинув породистого кота

Зачинив у коробці та викинув: у Запоріжжі господар викинув породистого кота.

Зачинив у коробці та викинув: у Запоріжжі господар викинув породистого кота. Фото: instagram.com/vet_ekspert.zp

Події
02 вересня 2022 17:53

У Запоріжжі господар викинув домашнього породистого кота надвір, запакувавши його в картонну коробку.

Кота породи сфінкс (примітка – одна з кількох безшерстих порід кішок) господар посадив у коробку, заклеїв скотчем і просто викинув на вулиці біля ветеринарної клініки. Як тільки співробітники прийшли на роботу і помітили "подарунок", відразу ж почали відігрівати котика. Про це повідомили у ветеринарній клініці "Вет-Експерт".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Бідолашна тварина, поки просиділа в коробці дві з половиною години замерзла і сильно плакала. Котику ще немає року і він не кастрований, але дитині вдалося знайти нового люблячого та відповідального господаря.

Раніше ми також писали, що у Запоріжжі нелюди викинули свого домашнього кота на вулицю взимку лише через те, що їм виявилося дорого каструвати його. На вулиці кіт пережив усі морози, накидки собак та інших котів, а колишні "господарі" навіть не спромоглися облаштувати коту будиночок або хоча б годувати його. Але на щастя кіт вижив, докладніше про це ми тут писали.

Також ми писали, що у Запоріжжі господарі викинули домашнього кота на вулицю взимку лише через те, що їм виявилося дорого його каструвати. А до цього у Запоріжжі господарі викинули кота, якого посадили у пакет, зав'язали та виставили за двері.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах