Запорізькі патрульні супроводили до лікарні авто з дитиною, якій стало зле на виїзді з окупації

Запорізькі патрульні супроводили до лікарні авто з дитиною, якій стало зле на виїзді з окупації.

Запорізькі патрульні супроводили до лікарні авто з дитиною, якій стало зле на виїзді з окупації. Ілюстраційне фото: facebook.com/zaporizhiapolice

Події
17 серпня 2022 11:16

До запорізьких патрульних на блокпосту звернулась за допомогою жінка. Вона пояснила, що її маленькому сину стало зле під час дороги з тимчасово окупованої території. Копи супроводили автівку з родиною до лікарні.

Як повідомили в патрульній поліції Запорізької області, родина з двома дітьми в спеку добу стояла в черзі перед блокпостом для виїзду з окупації. Потім вони ночували у степу. 7-річному Ярославу стало зле: хлопчика нудило, він відчував слабкість, існувала загроза зневоднення організму.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інспектори патрульної поліції Владислав Васіліада та Артем Черненко вирішили на службовому авто супроводжувати автівку з родиною до дитячого медичного закладу. Лікарі оглянули хлопчика та надали необхідну медичну допомогу.  

Варто нагадати, що на ворожому блокпосту у Василівці, де жителі окупованих територій днями чекають своєї черги на виїзд на вільну територію, померли десятеро людей. Понад 1 000 авто чекають на евакуацію на блокпосту. Також раніше ми писали, що до лікарні доставили немовля. У дитини стався тепловий удар, бо два дні загарбники не випускали машини

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах