Біля Джанкоя у Криму пролунали вибухи: подробиці та відео

Біля Джанкоя у Криму пролунали вибухи: подробиці та відео.

Біля Джанкоя у Криму пролунали вибухи: подробиці та відео. Фото: соцмережі

Події
16 серпня 2022 09:41

Зранку, 16 серпня, в тимчасово окупованому Росією Криму вчергове горів склад з боєприпасами. Дим було видно у місті Джанкой та в районі, він піднявся на десятки метрів угору.

Відомо, що детонація боєкомплекту оккупантів відбулась у Майському під Джанкоєм. На подію швидко відреагував незаконний голова Криму Сергій Аксьонов, який прибув на місце для встановлення всіх обставин. Відео, на якому зафільмували потужний вибух, почали активно поширювати користувачі мережі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вибухи та пожежа у Джанкойському районі розпочалися приблизно о 6:00. На місце прибули співробітники МНС та оточили територію в радіусі двох кілометрів.

Народний депутат України Олексій Гончаренко повідомив, що в Джанкої знаходиться військова авіабаза російської армії, де розсташовано 39-й вертолітний полк. У Міноборони РФ також говорять про "загоряння" на складі з боєприпасами. У росЗМІ, в свою чергу, говорять, що у кримському селищі палає трансформаторна підстанція.

Біля Джанкоя у Криму пролунали вибухи: подробиці та відео.Біля Джанкоя у Криму пролунали вибухи: подробиці та відео. Фото: соцмережі

Очевидці пожежі у Криму діляться кадрами, на яких, ймовірно, чути вторинну детонацію боєприпасів. Вони підтверджують, що дим видно з території, де знаходиться склад боєкомплектів.

Місцеві мешканці також повідомляють про пожежу на підстанції, щоправда у селищі Азовське, що неподалік Джанкоя. Ймовірно, її спровокувала детонація боєприпасів.

У зв'язку з вибухами та пожежами, "керівництво" Криму вирішило провести евакуацію мешканців найближчих до епіцентру будинків.

Нагадаємо, раніше Vgorode розповідав подробиці вибуху на аеродромі "Саки" у тимчасово окупованому Криму 9 серпня. Тоді ж на півострові оголосили надзвичайний стан, а мешканці почали масово виїжджати у бік Росії.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах