Скільки укриттів у навчальних закладах Запоріжжя вже пройшли перевірку

Скільки укриттів у навчальних закладах Запоріжжя пройшли перевірку

Скільки укриттів у навчальних закладах Запоріжжя пройшли перевірку - фото: freepik.com

Події
05 серпня 2022 20:16

У Запоріжжі продовжують перевіряти стан укриттів у навчальних закладах. Вже є перші результати.

Як повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв, за результатами перевірки стану укриттів у навчальних закладах, 30 із перевірених укриттів рекомендовано до використання. Ще 72 рекомендовані за умови виконання відповідних вимог.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Куртьова, ці результати ще не є остаточними, оскільки перевірка триває.

Нагадаємо, що рішення про те, як цього року буде організовано освітній процес у Запоріжжі, прийматиме Запорізька обласна військова адміністрація. Наразі проблем з укомплектованістю навчальних закладів вчителями немає. У школах Запоріжжя працюють понад п'ять тисяч педагогів – це майже 100% рівень укомплектованості.

Щойно закон дозволив проводити ремонти під час воєнного стану, у Запоріжжі одразу почали готувати школи. На аварійні та поточні ремонтні роботи з бюджету вже виділили 24 мільйони гривень.

Також ще майже 34 мільйони виділили на облаштування 61 укриття у навчальних закладах міста. Загалом на поточний рік міською програмою цивільного захисту населення на цю мету передбачено 68 мільйонів гривень.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах