Мешканці Бердянська можуть виїхати з міста без спеціальних перепусток

Мешканці Бердянська можуть виїхати з міста без спеціальних перепусток.

Мешканці Бердянська можуть виїхати з міста без спеціальних перепусток. Фото: depositphotos.com

Події
03 серпня 2022 09:54

Жителям тимчасово окупованого Бердянська не потрібно отримувати жодних спеціальних перепусток у російських загарбників, щоб виїхати з міста.

Як повідомили у Бердянській міській раді, влада міста не знає, як змінюватиметься ситуація ближче до осені, проте зараз додаткових обмежень для виїзду не існує.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб знати найважливішу інформацію

- Шлях складний. Треба чекати днями на виїзд у Василівці. Але поки що можна без загроз покинути місто та переїхати у підконтрольну територію України, – повідомили в мерії Бердянська.

Водночас голова Василівської об'єднаної територіальної громади Сергій Каліман повідомив, що у Василівці стоїть близько чотирьох тисяч машин у черзі на виїзд. Адже це єдиний пропускний пункт для Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей.

Варто нагадати, що окупанти змінили тактику пропуску: якщо раніше машини випускали на підконтрольну Україні територію з 17:00, то зараз уранці. Проте кількість автомобілів, що вони випускають вдень, не змінилася – не більше 200-300 авто.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах