"Опалення у місті не буде": мер розповів, чому потрібно звільнити Мелітополь до кінця осені

"Опалення у місті не буде": мер розповів, чому потрібно звільнити Мелітополь до кінця осені.

"Опалення у місті не буде": мер розповів, чому потрібно звільнити Мелітополь до кінця осені. Фото: uanews.zp.ua

Події
27 липня 2022 13:02

Мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров повідомив, що якщо місто не звільнять до старту опалювального сезону, то опалення у місті не буде.

За його словами, якщо міська влада повернеться до міста навіть за тиждень до старту, то всі встигнуть зробити. Про це мер Мелітополя Іван Федоров заявив в інтерв'ю "Інтерфакс-Україні".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Якщо ми встигаємо звільнити територію до початку опалювального сезону, у нас мають бути готові всі ресурси і сьогодні наші працівники теплових мереж за інсайдерською інформацією розуміють, де пошкоджено, які матеріали потрібні і таке інше. Якщо ми повернемось за тиждень до початку опалювального сезону, ми знаємо, що робити. Але якщо ми не встигнемо повернутися, то, на мою думку, опалювальний сезон у Мелітополі не розпочнеться. Це буде досить складна ситуація, але ми маємо жити саме на цьому порядку денному, – розповів Федоров.

Також мер наголосив, що невирішеним залишається і питання постачання газу до міста, без якого опалювальний сезон також неможливий. Тим часом значно збільшилося навантаження на електричні мережі, а ресурсів для їх відновлення у окупантів немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах