Четверо бердянських журналістів погодились співпрацювати окупантам

Четверо бердянських журналістів погодились співпрацювати окупантам.

Четверо бердянських журналістів погодились співпрацювати окупантам. Ілюстративне фото: censor.net

Події
02 липня 2022 18:04

У тимчасово окупованому Бердянську четверо журналістів почали співпрацювати з російськими загарбниками.

- Тележурналістка Юлія Ваченкова, яка веде програми на ТВ-Бердянськ, сьогодні в ефірі русТВ, "керує" – збирає "команду". Вже в команді Володимир Головатий та Володимир Дьомін. І голос улюбленого городянами популярного радіоведучого "Азовської хвилі" Семена Шатурського (його ще звали Порватів Семен) знову звучить в ефірі радіо. "Вільний Бердянськ", який почав мовити на частоті "Азовської хвилі", відтиснутої орками, – повідомила Національна спілка журналістів України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначається, що Володимир Дьомін та Юлія Ваченкова не були членами Бердянської міської організації НСЖУ, а ось Семен Шатурський та Володимир Головатий, на жаль, були.

На онлайн-засіданні секретаріатом Запорізької облорганізації НСЖУ було ухвалено рішення про виключення їх із лав спілки.

Раніше ми також писали, що міністерство оборони Росії знову поширює неправдиву інформацію про розміщення складів озброєння та боєприпасів. Цього разу вони стверджують, що Сили оборони України "ховають" усі в Дитячому палаці творчості (колишній Палац піонерів ).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах