У Запорізькій області екс-правоохоронець перейшов на бік РФ

На Запоріжжі екс-правоохоронець перейшов на бік РФ.

На Запоріжжі екс-правоохоронець перейшов на бік РФ. Ілюстративне фото: dreamstime.com

Події
27 червня 2022 13:59

На Запоріжжі колишній правоохоронець став колаборантом, перейшовши на бік російських окупантів.

Співробітники Державного бюро розслідувань заочно повідомили про підозру у державній зраді колишнього працівника одного із правоохоронних органів Запорізької області, повідомили у ДБР.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією досудового розслідування, екс-правоохоронець погодився на пропозицію представників окупаційної російської влади щодо кар'єрного зростання. Він очолив незаконно створений правоохоронний орган у Бердянську та Бердянському районі та тепер активно співпрацює з РФ.

Співробітники ДБР задокументували відповідні факти. Наразі триває досудове розслідування у кримінальній справі про вчинення держзради в умовах військового стану. Колишньому правоохоронцю загрожує 15 років позбавлення волі чи довічний ув'язнення з конфіскацією майна.

Також ми раніше писали, що в тимчасово окупованих частинах Запорізької області продовжуються випадки колабораціонізму. Про те, хто ж найчастіше йде на співпрацю з російськими загарбниками, читайте тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах