Росіяни збираються націоналізувати будинки та квартири мешканців Запорізької області

Росіяни збираються націоналізувати будинки та квартири мешканців Запорізької області

Росіяни збираються націоналізувати будинки та квартири мешканців Запорізької області - фото: freepik.com

Події
26 червня 2022 10:53

У тимчасово окупованому Мелітополі псевдо-влада попереджає мешканців про обов'язкову перереєстрацію квартир, будинків та земельних ділянок.

Як розповідають місцеві жителі, окупаційна влада змусить людей доводити, що майно належить саме їм. Інакше житло націоналізують. Таку інформацію запускають у місті, щоб "прошупати ґрунт", пише Ріа Мелітополь.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тим часом до будинків мелітопольців, які евакуювалися, заселилися військові та співробітники ФСБ. Деякі туди навіть поселили нових дружин, а ті весело фотографуються у чужих квартирах та виставляють фото у соцмережах.

У Кирилівці схожа ситуація. Там самопроголошена влада закликала власників баз відпочинку та приватних будинків перереєструвати своє майно. Термін встановили до 1 жовтня або максимум до кінця року. Безкоштовно це нібито можна зробити до 1 липня. А з наступного року, за словами окупантів, розпочнеться націоналізація майна.

Нагадаємо, за даними ЗОВА, на тимчасово окупованих територіях Запорізької області російські військові біля фізичної розправи вимагають у родичів і знайомих ключі від порожніх будинків вимушено переміщених сімей. Якщо люди відмовляють, то ті вибивають двері та вселяються у квартири, вільно користуючись усіма речами.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах