Окупанти переобладнали Мелітопольський м'ясокомбінат у морг

Окупанти переобладнали Мелітопольський м'ясокомбінат у морг.

Окупанти переобладнали Мелітопольський м'ясокомбінат у морг. Фото: mltpl.city

Події
09 червня 2022 12:56

У тимчасово окупованому Мелітополі військові армії РФ переобладнали місцевий м'ясокомбінат під морг, який перевантажений тілами вбитих російських.

Як повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, окупаційна адміністрація Мелітополя терміново шукає додаткові морозильні камери та промислові холодильники. Адже місцевий м'ясокомбінат, який переобладнано під морг, вже повністю заповнений тілами загиблих окупантів і не може більше приймати "вантаж 200".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, згідно з даними ГУР, 6 червня російські військові приїхали до ТОВ "Арон-М" за адресою Мелітополь, вулиця Ломоносова, 370 та вивчили його холодильні камери. Обладнання було визнано придатним для переобладнання у морг.

- Керівництву компанії було повідомлено про "рішення щодо тимчасового їх (прим. - морозильних камер) використання на безоплатній основі для зберігання тіл загиблих військовослужбовців". Зазначається, що зараз до Мелітополя активно завозяться трупи рашистів, які загинули під час боїв у напрямку Пологи – Гуляйполі, – повідомили у ГУР.

В управлінні розвідки кажуть, що події пов'язані з великими втратами окупантів у живій силі. Крім того, російське керівництво намагається приховати реальні масштаби збитків від російського електорату.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах