У Пологах окупанти катували, а потім розстріляли залізничника

У Пологах окупанти катували, а потім розстріляли залізничника.

У Пологах окупанти катували, а потім розстріляли залізничника. Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Події
08 червня 2022 15:10

На Запоріжжі російські окупанти розстріляли залізничника Романа, який у тимчасово окупованих Пологах приєднався до руху опору.

Як повідомили у прес-службі "Укрзалізниці", Роман Семененко працював машиністом тепловоза Пологівського локомотивного депо регіональної філії "Придніпровська залізниця". Він із залізничної династії, продовжив справу батька та старшого брата.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Коли Пологи окупували російські загарбники, залізничник відправив сім'ю до безпечного місця, а сам приєднався до місцевого руху опору. Його учасники дієво дошкуляли ворога.

За інформацією одного із побратимів, окупанти вистежили Романа та заарештували. Намагалися та допитували, вимагаючи розкрити інформацію про зберігання зброї та місцезнаходження старшого брата, який разом з іншими місцевими жителями протидіяли ворогам у Запорізькій області. Роман не зізнався та нікого не здав. А 4 травня його розстріляли.

У загиблого залізничника залишилася дружина та тринадцятирічна донька Поліна.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах