Що відбувається на окупованій Запорізькій АЕС

Що відбувається на окупованій Запорізькій АЕС.

Що відбувається на окупованій Запорізькій АЕС. Фото: apostrophe.ua

Події
30 травня 2022 16:05

Запорізька АЕС та Енергодар досі захоплені та контролюються російськими військовими. Усі енергоблоки атомної електростанції обслуговуються українським персоналом та працюють для потреб України.

Як повідомили у прес-службі "Енергоатому", окупанти не втручаються у роботу станції, але всі технічні рішення персонал ЗАЕС змушений узгоджувати з військовим командиром російських військових.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ядерна та радіаційна безпека продовжують перебувати під загрозою. В умовах окупації люди не мають можливості спокійно працювати і повноцінно відпочивати.

В Енергодарі поширюється дезінформація, щоб схилити людей до співпраці із незаконним мером. Цьому сприяють і російські військові, омоновці, зрадники-поліцейські та козаки.

Нагадаємо, самопроголошеного "мера" тимчасово окупованого Енергодара Андрія Шевчика, який отримав поранення під час вибуху, замінив його заступник Руслан Кирпічов. Новий гауляйтер уже зміцнює свій штаб від нападів та обстрілів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах