Поліція збирає наслідки ранкових ракетних ударів по Запоріжжю

Поліція збирає наслідки ранкових ракетних ударів по Запоріжжю.

Поліція збирає наслідки ранкових ракетних ударів по Запоріжжю. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
25 травня 2022 16:31

Вранці 25 травня військовослужбовці РФ обстріляли цивільну інфраструктуру міста одразу у двох районах. Загинула одна жінка, ще троє зазнали поранень. Поліцейські фіксують та збирають докази для відкриття кримінального провадження.

Як повідомили в прес-службі ГУНП, близько 5 години ранку російські окупанти завдали ракетного удару по двох районах Запоріжжя. Зафіксовано пряме влучення однієї з ракет до приватного будинку. Ще понад 60 будинків у приватному секторі постраждали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі копи збирають необхідні доказові матеріали збройного злочину, які будуть передані до СБУ для вирішення питання про відкриття кримінального провадження за порушення законів та звичаїв війни.

У Запоріжжі через крилату ракету загинула жінка. Поліція збирає наслідки ранкових ракетних ударів по Запоріжжю.У Запоріжжі через крилату ракету загинула жінка. Поліція збирає наслідки ранкових ракетних ударів по Запоріжжю. Фото: zp.npu.gov.ua

За попередніми даними, у ТРЦ через ракетний удар виникла пожежа, було знищено четвертий поверх і частково третій. Багато торгових точок на проспекті Соборному, які знаходилися біля торгово-розважального комплексу, постраждали через ударну хвилю. У салонах краси та магазинах повилітали вікна та пошкодилися двері та захисні ролети.

Подробиці ранкових ракетних ударів по Запоріжжю можете прочитати, натиснувши на посилання тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах