10 прикольних патріотичних речей, які можна придбати в інтернеті
10 прикольних патріотичних речей, які можна придбати в інтернеті
Події
12 травня 2022 11:23
10 прикольних патріотичних речей, які можна придбати в інтернеті - фото: instagram.com/udivivseh

З початку повномасштабної війни в Україні значно зріс попит на товари з українською символікою. Тепер в інтернеті можна знайти навіть порожню "голову Путіна" та іграшковий літак "Мрія".  Для тих, хто хоче трішечки зняти стрес, креативно висловити свою громадянську позицію та допомогти бійцям ЗСУ, Vgorode знайшов 10 прикольних патріотичних речей, які можна придбати "онлайн". Ціни дивіться нижче.

Іграшковий літак "Мрія"

Іграшковий літак АН-225 "Мрія".
Іграшковий літак АН-225 "Мрія". Фото: wonder-toys.com. ua

Ще в перші дні війни російські окупанти знищили під Києвом найбільший літак у світі – український АН 225 "Мрія" (створений на державному підприємстві "Антонов"). Він створювався для транспортування елементів космічних ракет, а використовувався у результаті для перевезення авіації та інших дуже габаритних предметів. Літак бив рекорди з вантажопідйомності – був гордістю нашої країни. Оскільки АН-225 було зроблено в єдиному екземплярі, його втрата стала трагедією для багатьох українців. На відновлення літака піде близько 5 років і чимало грошей. Але ті, кому потрібно втішити себе або друзів, що сумують з цього приводу, можуть купити в інтернеті м'яку іграшку у вигляді "Мрії".

Скільки коштує: від 430 гривень за одну іграшку.

Як придбати: замовити іграшку можно тут або в інших інтернет-магазинах.

Подушка-обіймашка "Зеленський"

Дакімакура "Зеленський".
Дакімакура "Зеленський". Фото: rozetka.com.ua

Також у мережі продається дакімакура (японська подушка для обіймання довжиною з людський зріст із зображенням улюбленого героя, яка робиться для його шанувальників) із Зеленським. Тож, якщо вам спокійніше спатиметься, обіймаючи нашого президента, можливість зробити спати таким чином є.

Скільки коштує: від 690 гривень за одну подушку.

Як придбати: замовити подушку можно тут або в інших інтернет-магазинах.

Шкарпетки з Арестовичем та іншими "мемними" чиновниками

Ношки з Арештовичем.
Ношки з Арештовичем. Фото: kitdarue.com

Фанати радника керівника Офісу президента України – Олексія Арестовича – через інтернет можуть придбати чорно-білі шкарпетки з його обличчям та знаменитою фразою "Мочили, мочимо, будемо мочити". Подібні шкарпетки є ще з головою Миколаївської обласної державної адміністрації Віталієм Кімом, який під час війни теж встиг потрапити до переліку чиновників, що зображаються в мемах. А якщо вас веселить фраза Лукашенка "А я вам зараз покажу, звідки на Білорусь готувався напад", то шкарпетки з ним зараз доступні до замовлення в біло-зеленому кольорі.  

Скільки коштує: 80 гривень за одну пару шкарпеток.

Як купити: шкарпетки з Лукашенком та Кімом можна замовити тут, а з Арестовичем –тут.

Попільнички у вигляді голів Путіна

Попільнички у вигляді "голів Путіна".
Попільнички у вигляді "голів Путіна". Фото: opentv.media

Звичайно ж, більше за все українці ненавидять не білоруського президента Лукашенка, а президента РФ Володимира Путіна, який розв'язав в Україні повномасштабну війну. Відомо, що зубний технік з Дніпра (який збирає гроші на одяг, взуття, амуніцію та інші потреби наших солдатів з ЗСУ) почав робити патріотичні попільнички з нешкідливого пластику у вигляді голів Путіна, а на лобах "російських президентів" писати "х**ло" ". Такі сувеніри чоловік продає за донати. Купуйте, якщо вам набридло слухати про те, як сильно Путін "запудрив" мізки своїм людям "російським світом", і є бажання насипати подібну гидоту йому в голову.

Скільки коштує: абсолютно будь-яку суму грошей, яку вам не шкода пожертвувати, щоб допомогти українським солдатам захищати Україну.

Як придбати: спосіб замовлення можна дізнатися тут.

Марки "Російський військовий корабель, йди…"

Марки "Російський військовий корабель, йди на...".
Марки "Російський військовий корабель, йди на...". Фото: imag.one

Лімітовані марки "Укрпошти" з крилатою фразою, що вказує напрямок російському кораблю, стали справжнім must have для багатьох українців. Громадяни з нетерпінням чекали на початок їх продажу, а потім почали вишиковуватися у величезні черги до відділень "Укрпошти", щоб купити їх. Ажіотаж став настільки великий, що найзаповзятливіші люди почали перепродувати марки з написом "Російський військовий корабель, йди…" в інтернеті за нереально завищеними цінами – до 2 тисяч доларів. А потім в "Укрпошті" пообіцяли продати через їх власний інтернет-магазин ще кілька марок за звичайними цінами перед тим, як перестати їх випускати. Усі, кому марки не дісталося, зможуть в "онлайні" купити магніти, світшоти та футболки з нею.

Скільки коштує: одна марка коштує від 23 до 48 гривень, маленький аркуш із 6 арками коштує 138 гривень, великий аркуш із марками  – 288 гривень. Вартість магнітів, футболок та світшотів  невідома, бо їх продаж не відкрили.

Як придбати: замовити марки, магніти, футболки та світшоти можна буде в офіційному інтернет-магазині "Укрпошти". На даний момент він тимчасово не працює через атаки російських окупантів-хакерів.   

Футболки у стилі Чорнобаївки, Ірпеня, Бучі і не тільки

Футболка в стилі Чорнобаївки.
Футболка в стилі Чорнобаївки. Фото: artforukraine.world

Українські дизайнери зробили футболки у стилі тих населених пунктів, котрі взяли на себе великий удар з боку російських окупантів під час війни. На тканині художники показали образи українців Чорнобаївки, Ірпеня, Бучі, Харкова, Маріуполя, Миколаєва, Конотопа.  Знайомі вам люди були там під час бойових дій? Тоді придбати їм або собі одну з футболок буде гарною ідеєю на згадку про їхній героїзм.

Скільки коштує: близько 1300 гривень за одну футболку.

Як придбати: замовити футболки можна тут.

Брелки, пазли та магніти на холодильник із псом Патроном

Брілок "Пес Патрон".
Брілок "Пес Патрон". Фото: bigl.ua

Іще одним героєм цієї війни став пес на прізвисько Патрон. Він допомагав чернігівським рятувальникам розмінувати українські землі. Навіть коли президент України в Києві – у Маріїнському палаці – нагороджував українських саперів (що навчилися канадським технологіям розмінування), серед усіх нагороджених був і Патрон. Тепер в інтернеті можна купити брелки, магніти, пазли, чашки та інші побутові речі з цим легендарним собакою.

Скільки коштує: брелоки у вигляді пса Патрона коштують по 50 гривень, магніти – по 60 гривень, чашки – від 133 до 150 гривень, килимок для миші – близько 113 гривень, пазл – близько 80 гривень, маска на особу від ковіда – близько 100 гривень, маска для сну – близько 150 гривень, термобанк – близько 350 гривень, спортивна пляшка для води – близько 230 гривень.

Як придбати: замовити брелки можна тут, магніти - тут, а інші речі з Патроном доступні для замовлення тут.

Придверні килимки "Доброго вечора!"

Придверний килимок "Доброго вечора...".
Придверний килимок "Доброго вечора...". Фото: instagram.com/udivivseh

Хочете, щоб ваші гості, заходячи до вас у будинок, посміхнулися? У такому разі для вас в інтернеті продаються забавні придверні килимки "Доброго вечора! Ну ви зрозуміли:)", які натякають на наймейнстрімнішу фразу під час війни "Доброго вечора, ми з України". Придверні килимки є й із популярною фразою "Ану, скажи: паляниця!". Це для тих, хто не хоче пускати у свій будинок російськомовних – розмовляючих ворожою мовою – людей.

Скільки коштує: 320 гривень за один килимок.

Як придбати: замовити патріотичні придверні килимки можна тут.

Еко-сумка з паляницею

Еко-торба з "паляницею".
Еко-торба з "паляницею". Фото: facebook.com / Ганна Краснова

Дніпрянин з інвалідністю, який до початку повномасштабної війни в Україні відвідував художню майстерню, розписує еко-сумки, щоб їх продавати. Усі зароблені гроші він передає на допомогу ЗСУ. Серед малюнків, які замовники сумок можуть попросити для них зробити, є і паляниця, тобто хліб. Нагадаємо, що росіяни часто не знають значення цього слова або плутають його ще з одним українським словом "полуниця" (що означає "клубника"). Сумка із зображенням останньої також доступна до замовлення. Всередині однієї сумки вміщується ноутбук або спортивна форма – з нею можна сміливо ходити не лише магазинами.

Скільки коштує: 150 гривень за одну сумку.

Як придбати: вибрати малюнок і замовити еко-сумку можна тут.

Патріотичні наліпки на автомобіль

Патріотичні наклейки на авто.
Патріотичні наклейки на авто. Фото: instagram.com/ukrainian_symbol

Автомобілісти через інтернет можуть купити наліпки на скло своїх машин, щоб проявити патріотизм. Наліпки є у вигляді тризубів, коктейлів Молотова, вказівок напрямку для російського корабля або вказівок на те, що ви займаєтеся волонтерством. Вибір їх великий.

Скільки коштує: від 25 гривень за одну наліпку.

Як придбати: замовити патріотичні наліпки на авто можна у різних інтернет-магазинах з наклейками на авто в інстаграмі, наприклад тут.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах