У Запоріжжі за минулу ніч затримали 46 порушників комендантської години

 У Запоріжжі за минулу ніч затримали 46 порушників комендантської години.

У Запоріжжі за минулу ніч затримали 46 порушників комендантської години. Фото: depositphotos.com

Події
06 травня 2022 10:45

Тільки минулої ночі, з 5 на 6 травня, співробітники поліції затримали 46 городян, які пересувалися Запоріжжя під час комендантської години.

Як повідомили у прес-службі Запорізьскої обласної воєнної адміністрації, за минулу ніч за порушення правил комендантської години затримано та доставлено до відділень поліції 46 осіб, серед яких 41 чоловік та 5 жінок.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Запорожців просять бути свідомим та не порушувати комендантську годину. Адже мешканців Запоріжжя можуть затримати за порушення правил комендантської години. Деяких затриманих відправляють до регіональних територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки (так тепер називаються військкомати), де їм вручають повістки. Виходити на вулицю можна тільки у випадку, якщо потрібно спуститися в укриття або у вас спецпропуск.

Зазначимо, раніше кількість порушників не перевищувала 35 людей. У ЗОВА повідомляли, що їм вручали повістки та приймали на службу до лав ЗСУ.

Варто нагадати, що в Запоріжжі з 8 травня вводиться тривала комендантська година, яка завершиться 10 травня. Докладніше про це можете прочитати тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах