У Запоріжжі багато городян не чули виття сирен (відео)

У Запоріжжі багато городян не чули виття сирен.

У Запоріжжі багато городян не чули виття сирен. Фото: pixabay.com

Події
23 лютого 2022 16:16

У Запоріжжі сьогодні, 23 лютого, пролунали сирени, проте почути страшні звуки змогли не всі городяни.

Vgorode поцікавився, в яких районах Запоріжжя сирени звучали, а в яких – ні. Традиційно, жахливі звуки щорічно чують жителі центру. Сьогодні найкраща чутність, за словами опитаних, жителі Шевченківського, Вознесенівського та Олександрівського районів, а от на Бородинському взагалі нічого чути не було.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Також погана чутність, тільки при відкритих вікнах, на Осипенківському, Космічному та Хортицькому районах.

Ми зателефонували до Управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Запорізької міськради (можна набрати за телефонами: 787-51-42 або до відповідального чергового 787-53-00), проте там не відреагували на те, що багато запорожців не чули звуку сирени. Єдине, що порадили, це написати звернення до міськради, звідки перенаправлять звернення до них (в управління НС).

Для тих, хто не почув виття сирени, залишаємо відео передплатника, щоб наступного разу цей звук ні з чим іншим переплутати не можна було.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах