У Запоріжжі чоловік "замінував" міську лікарню

У Запоріжжі чоловік "замінував" міську лікарню.

У Запоріжжі чоловік "замінував" міську лікарню. Фото: akzent.zp.ua

Події
15 лютого 2022 17:38

Днями 30-річний чоловік зателефонував зі свого мобільного на лінію "102" та повідомив про замінування 5-ї міської лікарні.

Як повідомили у прес-службі обласної прокуратури, правоохоронці обстежили приміщення медустанови та прилеглу територію та не виявили вибухонебезпечних предметів. Повідомлення про замінування виявилося хибним.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Правоохоронці знайшли "жартівника". Ним виявився 30-річний мешканець Запорізької області. Його затримали і повідомили про підозру за свідомо хибне повідомлення про вибух, що готується. Вирішується питання про обрання лжемінера запобіжного заходу. Чоловікові загрожує від двох до шести років ув'язнення.

Нагадаємо, з грудня 2021 року до Запорізької області прокотилася хвиля "замінувань" навчальних закладів у Бердянську. Після Нового року " мінірувати " школи вже почали і у Запоріжжі.

За так званий "телефонний тероризм" порушникам загрожує до 6 років в'язниці, а за повторні такі дії – до восьми років.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах