На запорізькій трасі авто перекинулося біля АЗС: є загиблий та постраждалі

На запорожской трассе авто перевернулось возле АЗС: есть погибший и пострадавшие

На запорожской трассе авто перевернулось возле АЗС: есть погибший и пострадавшие - фото zp.dsns.gov.ua

Події
14 лютого 2022 09:53

У Запорізькій області сталася серйозна ДТП на трасі "Харків-Сімферополь". Там машина перекинулася біля заправки.

Як повідомляють у прес-службі ДСНС Запорізької області, аварія сталася близько восьмої вечора на в'їзді до Василівки. Автомобіль "Шевроле Авео" з'їхав у кювет та перекинувся. За яких обставин – ще з'ясовується.

Не забудьте підписатися на Vgorode.ua у Telegram. 

Внаслідок аварії одна людина загинула. Як повідомили медики, це був чоловік років 40-ка. Ще двоє постраждалих вижили, та їх серйозними травмами госпіталізували до лікарні. У 34-річного чоловіка закрита черепно-мозкова травма та струс мозку, у 35-річного – закрита черепно-мозкова, забій головного мозку та закритий перелом правого стегна.

Рятувальники встигли відключити акумулятор та перекрили вентилі газобалонного обладнання у розбитій машині. Обійшлося без вибуху.

Нагадаємо, у Ленінському суді Запоріжжя обрали міру запобіжні заходи для водія, який збив двох неповнолітніх дівчаток на Хортиці 9 лютого. Його ув'язнили. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах