Чи будуть відключати світло у Запоріжжі 26 листопада

У Запоріжжі та області скасували віялові відключення.

У Запоріжжі та області скасували віялові відключення. Фото: eric anada, pexels.com

Комуналка
26 листопада 2022 09:16

Сьогодні, 26 листопада, у низці регіонів України планують відключати електроенергію. Але стабілізаційні відключення у Запоріжжі та області не буде.

Як повідомили у ПАТ "Запоріжжяобленерго", у Запоріжжі та Запорізькому районі (на підконтрольній Україні території) сьогодні, 26 листопада, не вводяться графіки погодинних відключень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Але мешканців закликали економити електроенергію ранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Бізнес-клієнтів попросили обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Обмеження електроенергії потрібні для того, щоб зменшити навантаження на мережі, забезпечити стале балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій. Українців закликають дотримуватися ощадливого споживання електроенергії та не вмикати одночасно в мережу декілька потужних електроприладів впродовж дня, особливо в пікові години споживання.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах