Потужні ігрові ноутбуки ‒ весняні хіти від ROG

Потужні ігрові ноутбуки ‒ весняні хіти від ROG

Потужні ігрові ноутбуки ‒ весняні хіти від ROG

События
28 марта 13:59

Republic of Gamers (ROG) — відомий бренд ASUS, що випускає високотехнологічні ноутбуки для геймерів та інших користувачів, які шукають надійний та портативний комп’ютер з якісним дисплеєм і високою потужністю.

ROG Zephyrus G16 (2024) — ідеальний вибір для геймерів та професіоналів

Потужні ігрові ноутбуки ‒ весняні хіти від ROG фото 1Потужні ігрові ноутбуки ‒ весняні хіти від ROG фото 1

Ультратонкий ноутбук ROG Zephyrus G16 (2024) GU605 діагоналлю 16 дюймів має алюмінієвий корпус і важить менше 2 кг. У максимальній конфігурації він оснащений флагманським процесором Intel Core Ultra 9 185H з вбудованим нейронним процесором (NPU), що прискорює роботу штучного інтелекту. Апаратні засоби ШІ-прискорення дозволяють виконувати завдання, такі як відеомонтаж і 3D-рендеринг, вдвічі швидше, споживаючи при цьому менше енергії, щоб зберегти заряд акумулятора.

Процесор Intel працює з відеокартою (до моделі NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків), забезпечуючи вражаючу продуктивність в іграх і програмах для творчості. Пристрій також оснащений швидкісною оперативною пам’яттю LPDDR5X обсягом до 32 ГБ і до двох SSD об’ємом до 4 ТБ.

Для максимальної ефективності роботи обчислювальних компонентів ноутбук використовує оновлену систему охолодження ROG Intelligent Cooling, що включає рідкий метал як термоінтерфейс на процесорі та до трьох вентиляторів охолодження, щоб запобігти перегріву.

Потужні ігрові ноутбуки ‒ весняні хіти від ROG фото 2 1Потужні ігрові ноутбуки ‒ весняні хіти від ROG фото 2

16-дюймовий OLED-екран ROG Nebula з роздільною здатністю 2,5K, частотою оновлення 240 Гц, часом відгуку 0,2 мс і технологією G-SYNC відтворює бездоганне зображення, яке оцінять як геймери, так і професіонали у сфері дизайну та фотографії. Дисплей має 100% покриття колірного простору DCI-P3 і точність відтворення кольорів (Delta E) менше ніж 1.

Навіть з такою великою потужністю, Zephyrus G16 залишається компактним і легким: його товщина всього 1,49 см, а вага — лише 1,85 кг. Високоємний акумулятор (90 Вт·год) і можливість заряджання через порт USB-C забезпечують тривалий час автономної роботи та мобільність.

ROG Strix SCAR 18 (2024) — флагман з потужною конфігурацією

Потужні ігрові ноутбуки ‒ весняні хіти від ROG фото 3 2Потужні ігрові ноутбуки ‒ весняні хіти від ROG фото 3

ROG Strix SCAR 18 — перший 18-дюймовий ноутбук від ROG, обладнаний дисплеєм Mini LED з більш як 2000 зонами затемнення та максимальною яскравістю 1100 кд/м2. Його конфігурація включає 24-ядерний 32-потоковий процесор Intel Core i9-14900HX, відеокарту NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків з максимальною графічною потужністю 175 Вт, до 64 ГБ оперативної пам’яті DDR5 та пару SSD об'ємом до 4 ГБ у конфігурації RAID 0. Цей комп'ютер забезпечить вам більше ніж достатню потужність незалежно від того, що ви робите — чи то граєте, транслюєте гру, редагуєте відео або працюєте в багатозадачному режимі.

Для охолодження таких потужних компонентів використовується передова система з трьома вентиляторами та спеціальним рідким металом Conductonaut Extreme на центральному та графічному процесорах. Це не лише сприяє підвищенню швидкості роботи ноутбука, а й гарантує його стабільну високу продуктивність протягом багатьох років.

Панель ROG Nebula HDR діагоналлю 18 дюймів, яка використовується в цьому ноутбуку, має роздільну здатність 2,5K, частоту оновлення 240 Гц і час відгуку менше 3 мс, даруючи надзвичайну якість зображення. Цей великий екран зі співвідношенням сторін 16:10 і 100% охопленням колірного простору DCI-P3 ідеально підійде як для ігор, так і для роботи з графікою, оскільки будь-який контент на ньому відображатиметься з точною відповідністю до задуму автора.

Потужні ігрові ноутбуки ‒ весняні хіти від ROG фото 4 3Потужні ігрові ноутбуки ‒ весняні хіти від ROG фото 4

Неймовірний ігровий звук забезпечує аудіосистема Dolby Atmos з чотирма динаміками. Ноутбук також має адаптовану для ігор клавіатуру, Wi-Fi 6E, інтерфейс Thunderbolt 4, мережевий порт 2,5 Гбіт/с та акумулятор на 90 Вт·год з підтримкою заряджання через USB-C потужністю до 100 Вт. Корпус прикрашений культовим логотипом з RGB-підсвічуванням.

Ці та інші ноутбуки ROG доступні в мережі партнерів компанії та в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна. Основні переваги онлайн-магазину ASUS: офіційна продукція з фірмовою гарантією, якісне обслуговування та швидка доставка по всій Україні (крім тимчасово окупованих територій).

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях