Осередок світового медичного досвіду в запорізькій клініці UniСlinic

У Запоріжжі презентували нову універсальну Клініку Південного Сходу України – UniClinic

У Запоріжжі презентували нову універсальну Клініку Південного Сходу України – UniClinic

События
31 января 2022 15:36

Ймовірно, ви не раз чули про те, як знайомі поїхали до іншого міста чи країни для проведення серйозної операції чи лікування складного захворювання. Тепер такі пацієнти приїжджатимуть до Запоріжжя!

Справа в тому, що вже цієї весни відчинить свої двері унікальна приватна медична установа – клініка UniСlinic. Тут працюватимуть професіонали найвищого рівня, а допомагатиме їм сучасна техніка та міжнародні протоколи ведення пацієнтів.

Знаходитися клініка буде за адресою – вул. Святого Миколая, 27.Знаходитися клініка буде за адресою – вул. Святого Миколая, 27.

Клініку легко знайти на карті Олександрівського району, вона знаходиться неподалік Набережної магістралі. Вже зараз будівельники наносять останні штрихи в обробці будівлі, а інженери працюють над встановленням та налаштуванням медичного обладнання.

На 7500 кв. м клініки працюватимуть такі відділення:

  • поліклініка;
  • діагностичне відділення;
  • лабораторне відділення;
  • денний стаціонар;
  • хірургічне відділення зі стаціонаром та реанімацією.

Усього лікування здійснюватиметься за п’ятдесятьма медичними напрямками. Тут вестиметься прийом з надання медичної допомоги наступних видів: екстрена, первинна, вторинна (спеціалізована), третинна (високоспеціалізована), паліативна (підтримуючі заходи) допомога.

Автоматизоване оснащення власної Лабораторії UniClinic дозволяє виконувати будь-яку надточну скринінгову діагностику біохімічного матеріалуАвтоматизоване оснащення власної Лабораторії UniClinic дозволяє виконувати будь-яку надточну скринінгову діагностику біохімічного матеріалу

У складі поліклініки передбачено сорок кабінетів зі спеціалістами від педіатра до хірурга. Також запорожці зможуть укласти договір із сімейним лікарем, який приймає в UniСlinic, та вiдвiдувати його безкоштовно. На денному стаціонарі можуть обслуговуватися пацієнти, яким необхідно медикаментозне лікування, і навіть отримання хіміо- і променевої терапії.

Осередок світового медичного досвіду в запорізькій клініці UniСlinic фото 1Осередок світового медичного досвіду в запорізькій клініці UniСlinic фото 1

У хірургічному відділенні клініки знаходиться блок інтенсивної терапії (реанімація), завдяки чому тут зможуть виконуватись оперативні втручання будь-якої складності. Це можуть бути операції за напрямками загальної, судинної та кардіохірургії, онкології, трансплантології, травматології, мамології та нейрохірургії. Крім того, можна буде отримати послуги пластичного хірурга.

Діагностичне відділення UniClinic обладнано найсучаснішими апаратами для проведення складних діагностичних досліджень. Зокрема апарати МРТ, КТ, УЗД від бренду Siemens, світового лідера у виробництві високотехнологічного обладнання, були представлені Олегом Івановим, експертом компанії SIEMENS, на презентації Клініки, що відбулась 27 січня 2022 року в Запоріжжі.

Осередок світового медичного досвіду в запорізькій клініці UniСlinic фото 2 1Осередок світового медичного досвіду в запорізькій клініці UniСlinic фото 2

«Мета та завдання, які ми ставили перед собою при створенні UniClinic – це турбота про здоров'я пацієнта, його комфорт, а головне – надання своєчасної, доступної, ефективної, якісної та безпечної медичної допомоги в одній клініці, - коментує відкриття унікальної для нашого регіону установи провідний лікар-хірург UniClinic, доктор медичних наук, професор Дмитро Рязанов. - Дотримання міжнародних протоколів діагностики, профілактики та лікування – наші основні принципи роботи з пацієнтом.

Унікальність клініки UniClinic впадає у вічі з першого погляду: її фасад, виконаний із суворого загартованого скла, негайно привертає увагу. Складається враження, що клініка була перенесена з майбутнього, щоб пожвавити звичайний сірий міський ландшафт. Цей унікальний проект був розроблений у співпраці з архітектурним бюро АІММ. Максим Мятко, Директор архітектурного бюро АІММ, розповів про інноваційність даного проекту на презентації Клініки.

Будівництво UniClinic  реалізовано запорізькою компанією-забудовником Sensar.

Генеральний директор компанії-забудовника Sensar Марк МарченкоГенеральний директор компанії-забудовника Sensar Марк Марченко

Усередині клініки все не менш футуристично: тут реалізовані найпередові технології будівництва, такі як:

  • система допуску до клініки, в якій у єдину мережу об'єднано 106 камер відеоспостереження;
  • у відповідності до вимог щодо умов у хірургічних приміщеннях всі операційні блоки оснащені системою обігріву стін;
  • у всі приміщення клініки повітря потрапляє за допомогою сучасної кліматичної системи;
  • в операційних блоках дотримання норм стандартів ISO 5 забезпечується контрольованою вентиляційною системою очищення повітря;
  • для ізоляції від жорсткого та електромагнітного випромінювання у приміщеннях променевої терапії, КТ- та МРТ-діагностики були використані рентгенозахисні матеріали.

Більшість робіт вже виконано, через кілька місяців фахівці клініки розпочнуть свою роботу. Підсумки підбиває генеральний директор компанії-забудовника Sensar Марк Марченко: «Зведення такого роду клініки для нашої компанії – це великий та впевнений крок у майбутнє, а для запорожців – можливість долучитися до медицини світового рівня. Ми, безперечно, пишаємося ще одним корисним проектом для Запоріжжя!

Будьте в курсе последних новостей – подписывайтесь на наши страницы в InstagramViber и Facebook. Также вы можете найти попутчиков или водителей в чате "Запорожье, подвези" или просто пообщаться на любые темы в Viber–чате.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях