Кузьма "Скрябин" про майдан: "Рахую, шо все закiнчиться нiчим"

Фото: rus-obr.ru

Фото: rus-obr.ru

Люди города
06 декабря 2013 14:12

Лидер группы "Скрябин" Андрей Кузьменко, он же Кузьма, этой ночью выступил в запорожском клубе "Banana", отмечающим свое восьмилетие. Перед встречей с публикой Кузьма ответил на вопросы запорожских журналистов. Vgorode.ua поинтересовался оценкой певца киевских событий на майдане.

- Андрiю, як ви оцiнюєте ситуацiю в країнi, те що вiдбувається в Києвi. Можливо б, пiдказали  якийсь вихiд нашим полiтикам, як людина, "яка не тримає зла нi  на кого"?

- Я тобi скажу: я  i до опозицiї, i до влади абсолютно однаково вiдношусь. Та в мене таке враження, що вони хочуть продати менi стару машину за цiною нової. За 20 рокiв я не бачив жодного (полiтика - ред.) з яким я отакого: одiв рюкзак i пiшов. Нема нiкого. Тi троє бiгали по майдану.  I шо? Iдем туда постоїм, iдем туда постоїм, iдем туда ще, а давайте ще туда. Немає якоїсь конкретики, знаєш. В данному випадку, я думаю, вони все профукали. Нiчого з того дiла не вийде.  Абсолютно. Бо немає єдиного вектора. Я не шарю в полiтицi, але неозброєним оком видно, що дядьки не шарять. Або забагато в них амбiцiй, у тих трьох. Боксьор, кролик и фашист, знаєш. Кожен тягне у свою сторону, а толку нема нiякого.

Менi тiки народ жалко. Чогось тих предводiтєлєй не було, коли народ били. Вони з ними не ночують в палатках. Шо то за прєдводiтєлi? Раз ти вже з ними: впєрьод, флаг  в руки, знаєш, i на ОМОН, раз на те пiшло. А так, пiти покричати: Гей, давайте за мною, гей, давайте за мною. А потiм: я пiду похаваю, а вас тут хай по***дять палками.

- А те, що львiвский майдан оголосив персоною нон-грата вашего колегу Гришка...

- Гришко менi нє колэга - тамбовскiй волк йому колэга. То їхнi абсолютно справи. Я рахую, що то є крайностi. Стан афекта. Кожна революцiя є деструкцiя. Я не люблю революцiї тому, що країна стає слабша, народ перестає вiрити. Он вибрали Ющенка. Ющенко мав такий кворум довiри, якого не мав нiхто. Вiн чiк i зрадив, знаєш. Тепер замiсть того, щоб кричати: "Ющенко - бик!"... Чогось про нього взяли i забули - знайшли собi нового. Ну якщо на те пiшло: ви за нього стояли на майданi - впєрьод, iдiть, його дiстаньте, скажiть: "Чувак, так, ну i що?". Так шо тут нема лєкарства на ту ситуацiю. Ну, я рахую, шо все закiнчиться нiчим. Та влада шо є та i буде: вони собi вичекали, тi (оппозиция - ред.) нiяких дiй нє  прєдпрiняли... 

Я, конєчно не полiтичний оглядач, це просто тверезий погляд нє самого тупого чувака в цiй країнi.

Кроме того, Кузьма рассказал, что просмотр фильма "Сталинград" вдохновил его на написание песни, лейтмотивом которой станут слова: "Бризки слюною на минулих героїв":

- Я рахую, що основна проблема постсовка - валити старi пам'ятники, перейменовувати вулицi: було Шевченко - стало Бандери. У Львовi була вулиця Скрябiна - я ходив гордий. Зробили Василя Стуса. Стус - кльовий чувак! Ну, хай буде i Скрябiна, i Стуса. Нафiга (потрiбна - ред.) вулиця Залiзнична - зробiть Стуса. Ну, ось майдан зiбрався - пiшов пам'ятник Ленiну валити. Какой х*р вам цей пам'ятник Ленiну мiшає? Стояв сто рокiв -  та хай собi ще стоїть. Ющенку дайте пiз****й! За нього два тижня на снiгу стояли-махались, а Ющенко всiх кинув. Нє Лєнiн.
ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: На Хортице подняли флаг ЕС

ТОП РАЗДЕЛА
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях