Кинопремьеры недели в Запорожье: ужасы и британские короткометражки

Новость - Досуг и еда - Кинопремьеры недели в Запорожье: ужасы и британские короткометражки

Новость - Досуг и еда - Кинопремьеры недели в Запорожье: ужасы и британские короткометражки

Досуг и еда
05 декабря 2012 16:52

Апартаменты 1303 (3D)

Кинопремьеры недели в Запорожье: ужасы и британские короткометражки фото

Страна: США, 2012
Режиссер: Мишель Таверна
В ролях: Гордон Мастен, Джессика Малька, Джиллиан Олтмэн, Джон Дил, Джулианна Мишель, Кори Севьер, Кэтерин Клилэнд, Кэтлин Мэкки, Миша Бартон, Ребекка Де Морнэй 

Описание: Апартаменты 1303 - новый американский  хоррор, по сюжету фильма главная героиня Джанет Слейт, жаждущая славы и  желая избавиться от строго контроля матери, с радостью ухватывается за возможность получить больше свободы и переезжает в новый красивый жилой дом, находящийся в центре города, в апартаменты 1303. Девушку не волнуют её новые странноватые соседи, она радостно распаковывает пожитки и празднует долгожданно обретенную свободу. Однако на утро Джанет просыпается со странными кровоподтёками на шее и ужасной головной болью. И не смотря на многочисленные устрашающие встречи с неизвестным, девушка все же не решается возвратиться вновь к матери. Поскольку она ещё не ведает,  к чему может все привести, ведь в этой квартире обитают призраки дочери и матери, конченые там насильственной смертью.  Теперь же  не найдя покоя, призраки мертвых жаждут мести, и каждый кто переходит порог апартаментов 1303, становится их заложником.  Никому не удавалось вырваться из этой комнаты смерти...

Где посмотреть: кинотеатр Байда 3D

Когда: 20.45

Почем: 60 гривен


Коллекционер-2

Кинопремьеры недели в Запорожье: ужасы и британские короткометражки фото 1
Производство: 2012, США

Жанр: боевик, триллер, ужасы

Режиссер: Маркус Данстэн

Актеры: Джош Стюарт, Эмма Фитцпатрик, Кристофер МакДональд, Ли Тергесен, Тим Гриффин, Андре Ройо, Рэндолл Арчер

Описание: Бывалому медвежатнику Аркину чудесным образом удалось выбраться из ловушек, расставленных по дому загадочным маньяком Коллекционером. Аркин был уверен, что он никогда в жизни больше не встретится с Коллекциoнером, но cудьба распоряжается иначе.

Где посмотреть: кинотеатр им. Довженко
Когда: 17.20, 21.10

Почем: 30 гривен


Фестиваль нового британского кино

Кинопремьеры недели в Запорожье: ужасы и британские короткометражки фото 2

Описание: Фильми программы фестиваля демонстрируются на языке оригинала с украинскими субтитрами! 

ЗЛАМАНІ
Broken
Країна: Великобританія, 2012 р.
Хронометраж: 90 хв.
Жанр: Драма
Режисер: Руфус Норріс
У ролях: Тім Рот, Кілліан Мерфі, Рорі Кіннеар, Роберт Еммс, Зана Мар'янович
Дівчинці на прізвисько Смердючка - 11 років. У неї діабет. Вона - класна. Тільки почалися літні канікули, і дні її повні легких надій. Але після того, як вона стає свідком страшного інциденту між сусідом з будинку навпроти і своїм другом Ріком, її наївний світ стрімко руйнується.

БУРЕМНИЙ ПЕРЕВАЛ
Wuthering Heights
Країна: Великобританія, 2011 р.
Хронометраж: 129 хв.
Жанр: Драма
Режисер: Андреа Арнольд
У ролях: Джеймс Хаусон, Соломон Глейв, Пол Хілтон, Шеннон Бір
Ця екранізація класичного роману Емілії Бронте здивує навіть справжніх шанувальників "Буремного перевалу". Історія Хіткліффа і Кеті, знята геніальним оператором Робі Райаном і показана через серію чуттєвих образів, ніж розказана в діалогах, вже вкотре вражає уяву.

САМОЗВАНЕЦЬ
The Imposter
Країна: Великобританія, 2012 р.
Хронометраж: 95 хв.
Жанр: Документальна містика
Режисер: Барт Лейтон
У ролях: Фрідерік Бурден, Адам О'Брайн
Документальний фільм про молодого француза, котрий переконує техаську сім'ю, що він - їх 16-річний син, який пропав безвісти три роки тому.

ТИРАНОЗАВР
Tyrannosaur
Країна: Великобританія, 2011 р.
Хронометраж: 92 хв.
Жанр: Мелодрама
Режисер: Педді Консідайн
У ролях: Пітер Муллан, Арчі Лал, Джаг Сангера
Немолодий вже Джозеф зустрічає свою ровесницю Ханну, і вони явно симпатизують один одному. Чим не початок для тихої ліричної історії, якщо не знати Джозефа - завсідника пабів, після відвідування яких він перетворюється на неприборканого доісторичного ящера, загрозу для всього мікрорайону. У тихої ж і наповненої світлом Ханни є своя таємниця, свій "скелет у шафі".

ТАЄМНИЧИЙ АЛЬБЕРТ НОББС
Albert Nobbs
Країна: Великобританія, 2011 р.
Хронометраж: 113 хв.
Жанр: Таємнича історія
Режисер: Родріго Гарсія
У ролях: Гленн Клоуз, Міа Васіковська, Аарон Джонсон
1898 рік, Дублін. У невеликому готелі Morrison's живуть найрізноманітніші люди: утікач від дружини старий доктор Холлоран, французькі сноби мадам і мсьє Піго,  сімейство Мур, ласий до гомоеротичних утіх віконт Яррелл і його дружина зі схожими сексуальними уподобаннями ... І кожному з них прагне прислужитися офіціант Альберт Ноббс .
Йому трохи більше сорока, і він встиг попрацювати у найкращих закладах Лондона, Брістоля і Ліверпуля. Особистого життя у нього практично немає. Пабам і вар'єте Ноббс віддає перевагу тихим вечорам у своїй комірчині і нескінченному перераховуванню заощаджень. Колеги практично не звертають на нього уваги, і це йому навіть на руку. Адже насправді Альберту є, що приховувати.

НАЙЕКЗОТИЧНІШИЙ ГОТЕЛЬ "МЕРІГОЛД"
The Best Exotic Marigold Hotel
Країна: Великобританія, 2011 р.
Хронометраж: 124 хв.
Жанр: Комедія, драма
Режисер: Джон Медден
У ролях: Джуді Денч, Білл Найи, Дев Патель, Том Вілкінсон
Фільм оповідає про групу британських пенсіонерів, які вирішили "піти на спокій" у менш витратну за видатками і набагато більш екзотичну Індію. Спокусившись рекламою про заново відновлений готель "Меріголд" і в передчутті життя повного задоволень і неробства, вони прибувають на місце, тільки щоб виявити, що готель, насправді, являє собою лише бліду тінь своєї колишньої величі. Але, незважаючи на те, що навколишнє обстановка далека від тієї розкоші, яку вони собі уявляли, спільні пригоди безповоротно змінюють кожного з них, і вони усвідомлюють, що можна почати жити заново і знайти любов, якщо відпустити минуле.

КВАРТИРАНТ
The Lodger
Країна: Великобританія, 1926 р.
Хронометраж: 98 хв.
Жанр: Трилер
Режисер: Альфред Хічкок
У ролях: Марі Олт, Артур Чесні, Джун, Альфред Хічкок
У Лондоні невловимий вбивця нападає вночі на молодих блондинок і залишає на їх трупах шматочки паперу з підписом "Месник". В одному будинку з'являється новий мешканець, нервовий чоловік з маленьким шкіряним саквояжем.
Дивна поведінка нового мешканця насторожує: він приносить в свою кімнату картини, на яких зображені молоді блондинки, часто відсутній ночами, закриває обличчя довгим шарфом. Він подобається дочці господині, Дейзі, що викликає обгрунтовані ревнощі її нареченого-поліцейського. Її мати стурбована нічними походеньками нового мешканця. Можливо, новий квартирант - це і є сам Джек-різник?

КРЕЙДА
18 хвилин
Режисер: Мартіна Аматі
Продюсери: Ґавін Емерсон, Джеймс Болтон
Сценарист: Іларіа Бернардіні
Коли гімнастку обирають до тренувального табору Національної збірної, дівчина дізнається дещо нове про тіло, хлопців та дружбу.

МВАНСА ВЕЛИКИЙ
23 хвилин
Режисер/сценарист/продюсер: Рунґано Ньйоні
Сценарист/продюсер: Ґабріель Ґоше
8-річний хлопчик, що хоче стати героєм, щоб довести свою могутність, з несподіваними наслідками.

ЗАЛИШАЄТЬСЯ ТІЛЬКИ ЗВУК
15 хвилин
Режисер/сценарист: Араш Ашт'яні
Продюсер: Аншу Поддар
Після жорстоких поствиборчих протестів в Ірані, подружжя, Бабак та Нагід, намагаються приховати від бабусі Бабака жахливі новини про зникнення його брата.

СМОЛЯНО-ЧОРНЕ ПОГРАБУВАННЯ
12 хвилин
Режисер: Джо Маклін
Продюсер: Жерардін О'Флінн
Ліам (Ліам Каннінгем) та Майкл (Майкл Фассбендер) - професійні зламувачі сейфів, що отримують просте завдання "почистити" офісний сейф. Проблема - сигналізація, що реагує на найменше світло.

ДВА І ДВА
8 хвилин
Режисер/сценарист/продюсер: Бабак Анварі
Продюсер: Кіт Фрейзер
Сценарист: Ґевін Каллен
У школі суворого режиму учням повідомляють, що все те, чого їх навчали раніше, - неправда. Однак коли недовірливі діти вирішують висловитися, вони змушені поставити собі питання - як далеко вони зайдуть, щоб відстояти свої переконання.

БАБЦІ
9 хвилин
Режисер/мультиплікатор/сценарист: Афарін Еґбал
Продюсер: Кас'я Меліпен
У невеликому помешканні в Буенос-Айресі стара жінка з нетерпінням чекає на народження свого онука. Однак, внаслідок жахливих обставин вона буде змушена чекати більше 30 років.

БОББІ ЙО
23 хвилин
Режисер/сценарист/продюсер: Роберт Морґан
Bobby Yeah - дрібний бандит, що полегшує своє жалюгідне існування бійками та крадіжками. Одного разу він викрадає домашнього улюбленця в надзвичайного небезпечних людей і розуміє, що втрапив у велику халепу.

РАНКОВА ПРОГУЛЯНКА
7 хвилин
Режисер/сценарист: Ґрант Орчард
Продюсер: С'ю Ґоффе
Коли ньюйорківець проходить повз курча під час своєї ранкової прогулянки, нам залишається тільки здогадуватись - хто з них справжній житель міста.

Где посмотреть: кинотеатр им. Довженко

Когда: 13.00, 15.10, 19.00

Почем: 30 гривен


Рейс (Экипаж)

Кинопремьеры недели в Запорожье: ужасы и британские короткометражки фото 3

Страна: США, 2012

Жанр: драма

Режиссер: Роберт Земекис

В ролях: Дензел Вашингтон, Келли Райлли, Брюс Гринвуд, Дон Чидл, Джон Гудмен, Тамара Тюни, Брайан Джерати

Описание: Опытный пилот Уип Вайтекер чудом избегает крушения самолета, и, совершив аварийную посадку, сохраняет жизни практически всех пассажиров. Уипа чествуют, как героя, но чем больше появляется подробностей о катастрофе, тем больше вопросов возникает: что же на самом деле произошло на борту самолёта.

Где посмотреть: кинотеатр Маяковского

Когда: с 06 декабря

Почем: 50-60 гривен

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях