Морозко

Афиша - Театры - Морозко

Афиша - Театры - Морозко

Музична казка

Головний подарунок Діда Мороза дітлахам на Новий рік — захоплююча мандрівка до чарівного світу казки “Морозко”, де у зимовому лісі серед ялинок гуляє у своїй сніговій шубі Морозко. Він слідкує за лісом, вкриває дерева глибокими снігами, замітає усі стежечки, щоби ніхто не зміг потурбувати зимове царство. Але чомусь не спить головна нечиста сила — Лісовик та Баба Яга. Як завжди, вони вигадують якісь капості для подорожніх та лісових мешканців.

До лісу часто приходить добра, мила дівчина Настуся, яка живе у хатинці край лісу разом зі своїм Батьком, Мачухою та її нестерпною, вередливою дочкою Марфою. Справжня відьма, лінива та заздрісна Мачуха не любить своєї пасербиці, а Марфа заздрить Настиній вроді та добрій вдачі, її щирому, люблячому серцю. Ось і придумали вони, як Настю занапастити. Але не так сталося, як гадалося, адже добро завжди перемагає зло!

Які ж пригоди та зустрічі чекають на Настусю, хто допоможе їй у скруті, та чим це обернеться для Мачухи та Марфи — наші юні друзі зможуть дізнатися, переглянувши казку.

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Facebook, Telegram, Viber, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях