Без паніки: чому приходять повідомлення про заборгованість від керуючої компанії "Місто для людей"

Без паніки: чому приходять повідомлення про заборгованість від керуючої компанії “Місто для людей” - фото

До сайту Vgorode звертаються читачі з питаннями про те, чому їм надходять повідомлення про заборгованість від керючої компанії "Місто для людей". Причому такі смс надходили і тим, у кого боргів точно немає. З'ясувалося, що перейматися через це не варто.

Як розповіли у пресс-службі керуючої компанії "Місто для людей" Запоріжжя, робота з дебіторською заборгованістю покликана забезпечити можливості для якісного надання послуг з управління будинком та своєчасного виконання поточних ремонтів. Адже здійснюються вони з накопичувальної статті тарифу.

Керуюча компанія “Місто для людей” зараз веде роботу для того, щоби нагадування про сплату заборгованості надходили в автоматичному режимі через смс, або дзвінком автовідповідача. Декілька днів тому було запущено пілотний проект такого сповіщення.

Зараз до керуючої компанії надходить надзвичайна кількість звернень та дзвінків від мешканців, які не мали заборгованості, але також отримали такі повідомлення. "Тож звертаємося до наших клієнтів із запевненням: якщо ви не маєте заборгованості, ці повідомлення варто сприймати як сповіщення про планове нарахування за попередній місяць," – повідомили у пресс-службі керуючої компанії "Місто для людей" Запоріжжя. Повна інформація про нарахування міститься на платіжках, а також в особистому кабінеті на сайті керуючої компанії.

"Зараз виконавці працюють над усуненням недоліків у комунікації з боржниками, тож перепрошуємо сумлінних мешканців за тимчасові незручності.

Тим мешканцям, які все ж мають заборгованість, нагадуємо, що ви можете укласти договір про реструктуризацію, щоби розтягти виплату в часі і зробити її менш обтяжуючою," – повідомляють у пресс-службі керуючої компанії "Місто для людей" Запоріжжя

 Гаряча лінія “Місто для людей” – 067-400-10-08.

Последние новости