Никаких отпечатков: Запорожскому журналисту "обнесли" квартиру

Кадр из к/ф "Иван Васильевич меняет профессию"

Кадр из к/ф "Иван Васильевич меняет профессию"

Люди города
28 ноября 2015 12:51

Об ограблении сообщил сам Тарас Белка на своей странице в Facebook. По словам журналиста, грабители забрали ноутбук, фотоаппарат, три флешки с важными данными, а также деньги.

Никаких отпечатков: Запорожскому журналисту "обнесли" квартиру фото

"Трішки подробиць про пограбування. 

1) так, дійсно, готується дуже серйозне журналістське розслідування. Зібрано інформацію. І, за іронією, більшість документів було отримано сьогодні. Найближчим часом вони будуть передані в СБУ. Не в міліцію. Чому? Поки не скажу. Людині, що нам їх передала, так і сказали - ні в якому разі не звертатися в міліцію. Тільки до нас і в СБУ. Наступний тиждень багато покаже.

2) по викраденим речам. Старенький, але потужний, ноут Lenovo. Фотік Nikon D 7000 і об'єктив 18-150 (ці речі мені важливі хоча б тим, що вони зробили всі мої репортажі з АТО). 300 €, 100$, 3000 ?. І, що особливо мене вражає, всі флешки. Точніше - 1 флешка і 2 SD-карти з фотографіями. Підозрюю, що їх шукали супер-ретельно. Докази - на фото навіть кейси від цих флешок. 

3) все через балкон. Вдавили балконні двері. Працювали в рукавичках, тому відбитків нема. 

4) ще одне, чому підозрюю, що шукали носії інформації. Додатково забрали 2 cd-диски (серйозно??? Хтось таким користується?). При цьому не перерили кухню і коридор. Не взяли три телефони, один з яких moto-g. Не взяли дорогужчий пауер-бенк на 23 тисячі mA. Не взяли планшет Lenovo, який дістали навіть з чохла і продивилися, але не прихопили. І L-book (вочевидь, неграмотні).

Залізли решоткою через 1 поверх. Сусіди там - рідкісні гандони. Слідчих не впустили.Висновок: дуже скоро вийде цікавий матеріал. Дякую грабіжниками за промо і натхнення))) а ще за те, що я чомусь думав що гроші ховають в книжках, а книжок ніхто не дивиться. Тепер знатиму. І да, таки є підстави пов'язувати це, нажаль, з роботою."

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:

>>> В Запорожье совершен налет на компьютерный клуб

>>> Смерть в сауне: В центре города убит администратор сауны

 

ТОП РАЗДЕЛА
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях